Jane Kønig x Bloggers Delight dinner

On my mind: Materials

1485611589

Leather jacket: HER – Lace bra: HER – Grey culottes: HER – Jewellery: HER

Lag-på-lag er en stylingsmetode, der altid fungerer – og især her til foråret med den meget kølige temperatur. Jeg har i dette indlæg taget fokus på lag i forskellige materialer. Dette giver nemlig en über cool effekt til looket. Jeg har valgt en kombination af læder og blonder, som giver et super behageligt udtryk til de grå culottes. Jeg kunne godt finde på at smide en oversized hvid silkeskjorte til eller blot tilsætte en rød t-shirt til et mere hverdagspræget look.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Jane Kønig x Bloggers Delight dinner