Patent leather

Jane Kønig x Bloggers Delight dinner

img_4268

nr-1

img_4270

nr-2

Denim shirt: Sand Copenhagen – Silk ruffle top: Zara – Leather skirt: Zara – Rings: Hvisk – Belt: Vintage – Earrings: Weekday

Som overskriften så smukt fortæller, så var jeg til en SÅ hyggelig middag i Århus i torsdags sammen med de andre søde Bloggers Delight bloggere. Jane Kønig inviterede til middag på “Rømer” i anledningen af deres ikoniske Lovetag, som blev designet tilbage i år 1989. Der var champagne og god vin hele aftenen samt en seriøst delikat 3-retters menu – især desserten var der stor begejstring for ;) Derudover fik vi en så smuk gave, som jeg glæder mig til at vise herinde.

Jeg var iført ovenstående look med en denim skjorte i en kontrast til små flæser. Jeg er meget begejstret for lag-på-lag looket – også til festlige events. Derudover er jeg ret stor fan af store bælter, der markerer lookets silhuet så smukt.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patent leather