On my mind: Red and patent leather

Dreamy wide sleeves

IMG_3166

nr.3

IMG_3089

nr.4

img_3263

nr.2

IMG_3259

nr.1

Wide pleated sleeves: Dévier – Suede jakcet: Vintage – Grey suitpants: Zara – Bag: Markberg x Marie Jedig – Star tag: Jane Kønig

Overskriften fortæller tydeligt min begejstring for disse enormt smukke vidde ærmer. De bevæger sig elegant, og giver en så fin silhuet til resten af looket. Jeg bar dette outfit, da jeg skulle til min smukke roomies 19 års fødselsdag (læs mere HER). Det var SÅ hyggeligt som altid, og vi fik en så lækker middag med mini-burgere og lækre drinks hele aftenen.

Vinterferiedagene bliver spenderet i dejlige København, og hvor har jeg savnet at være her. Om få minutter smutter jeg ud af døren, hvor min familie og jeg skal ud og have en lækker brunch. God lørdag

Hvad synes i om looket? Og om de smukke vidde ærmer?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

On my mind: Red and patent leather