Earrings

BIG news

IMG_3604

NYHEDENS offentliggørelse er endelig her. Jeg har jo gået med en hemmelighed i løbet af de sidste par uger (læs HER). Jeg ville vente med at løfte spændingen til, at det hele var på plads, og de sidste brikker faldt på plads i går, da jeg var til et design-møde i Århus. MEN nu til sagen: Jeg vil nu byde et KÆMPE stort velkommen til det nye “Helenatroelsen.dk”. Jeg er nemlig blevet en del af Bloggers Delights premium netværk ved LOOKLAB, og jeg har sådan glædet mig til, at kunne byde jer alle velkommen til mit nye site, som indeholder alt det kendte fra før – og så lige lidt mere ;)

Looket ovenover er et sneak peek på én af de næste outfits herinde.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Earrings