T-shirt + off-shoulder

Ruffles // CPHFW

IMG_3003

Den københavnske modeuge står for døren, og til alle i heldige mennesker, der befinder sig i smukke København i disse dage, vil jeg blot minde om mine 2 guides: Min café-guide(HER) og min shopping-guide (HER). Det er altid rart at starte en modeugedag ud med en lækker brunch – så tjek endelig café-guiden ud. Jeg ville selv ønske, at jeg kunne være i København til modeugen lige nu, men det er desværre ikke muligt i denne omgang. Men i der skal afsted må endelig nyde det.

Ovenstående look kommer snart op herinde.

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T-shirt + off-shoulder