Dress Scandinavian

Ruffle sleeves // In the streets

IMG_2859nr.2IMG_2820nr.1IMG_2861

Ruffle shirt: Minimum – Rings: Hvisk – Knit: Moss Copenhagen – Suit pants: Zara – Bag: Marie Jedig x Markberg

Er der en tendens, jeg er fan af lige nu, så er det bestemt flæser (som i også kunne læse i DETTE indlæg). Flæser er en så fin detalje, der virkelig giver en smuk silhuet. Jeg havde iført mig hvide flæser under en v-neck sweater for at tilpasse tendensen til den danske vinters kulde. Flæser er for good kommet for at blive.

I lørdags var nogle piger fra gym og jeg til tapas og vin/drink aften i Horsens, som virkelig var lækkert og ikke mindst vildt hyggeligt. Jeg er kæmpe fan af aftener som dem, og jeg glæder mig så meget til, at det kan blive weekend igen, da jeg ligeledes skal til et dejligt og festligt arrangement: Nemlig min roomies 19 års fødselsdag.

Hvad synes i om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress Scandinavian