Silver statements

On my mind: Silkshirt

1484384830

Shirt: HER – Denim: HER – Rings: HER

Jeg er ret stor fan af ovenstående look. Jeg er vild med den yderst behagelige – og stadig flatterende tendens, som svæver rundt: Nemlig silkeskjorten (eller i daglig tale “natskjorten”). Ikke nok med at det ser über cool ud, så fungerer det også bare super behagligt. Jeg har stylet looket i blå toner med et par flare denim jeans og brede statement ringe. Blot for at give looket lidt kontrast.

Det er netop i dag, at jeg rejser nordpå til min roomies 19 års fødselsdag (læs mere HER), som jeg glæder mig utrolig meget til.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver statements