On my mind: Silkshirt

Classy bag // Markberg x Marie Jedig

IMG_2820

Bag: Markberg x Marie Jedig

Jeg viste jer looket ovenover lige HER, hvor min nye smukke taske indgår. Jeg fik dog aldrig rigtigt fortalt om den. Jeg modtog den i julegave, og jeg er så begejstret for den – især dens facon (jeg er jo ret så begejstret for det “kassede” udtryk, læs HER) og derudover også dens funktionalitet. Jeg har mest brugt den som vist ovenover, men jeg kan ligeledes også godt lide den cross-over eller som skuldertaske. De 2 knapper giver et så cool udtryk til det stilrene og classy look, som jeg finder virkelig behageligt at se på.

Tasken er fra samarbejdet mellem Marie Jedig og Markberg, dog er ovenstående ikke den taske, der er kommet ud i butikkerne. Min taske er nemlig fra den første kollektionsprøve, og dermed kan den ikke købes i butikkerne.

Hvad synes i om den?

// Helena

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Silkshirt