Green suede jacket

The Ganni coat

IMG_1684IMG_1716IMG_1721

Glædelig lørdag. De seneste par dage har været godt booket for mit vedkommende, da min klasse og nogle andre klasser har sovet på vores gymnasie til en UN-debate. Dermed har der ikke været så meget aktivitet herinde, men men men, i skal ikke snydes for ovenstående sneak peek iført den smukke Ganni jakke. Resten af looket kommer nemlig ud i morgen, da vi jo har den 4. og sidste advent. Tiden flyver simpelthen afsted.

Min søster og jeg er i dag taget på roadtrip til Middelfart, hvor vi skal mødes med vores moster. Hvad har i af planer for weekenden? OG hvad synes i om Ganni jakken?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Green suede jacket