C P H

Slip dress // 3.advent

IMG_1810nr.3IMG_1876nr.2IMG_1937nr.1

Coat: Zara – Slip dress: Vintage – Stripes: Pulz – Rings: Hvisk – Hoops: Weekday

Hvor er det vildt, at kalenderen nu viser 3.advent. Denne december er simpelthen fløjet afsted.

Vores studietur til København (som jeg fortalte om HER) var simpelthen SÅ god. Min tvilling og jeg tog et par ekstra dage i byen, og derfor havde vi også tid til at catche op med vores storesøster fredag. I går var jeg i Holstebro til en 2*18 års ved min efterskoleveninde, som simpelthen også var så godt. Det var så rart at se dem igen.

Nu tilbage til looket: Jeg er ret tosset med ovenstående slip dress, som simpelthent fungerer på så mange måder.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

C P H