Christmas eve

Christmas party look #5

IMG_2208nr.2IMG_2177nr.1

Striped suit: Envii – T-shirt: My dad’s – Watch: Marc Jacobs – Rings: Hvisk – Hoops: Weekday

Ovenstående look var jeg iført, da jeg var til julefrokost med mine søstre og en veninde fra vores barndomsby, Vejle. Vi har siden jeg kan huske holdt denne julefrokost med en god omgang pakkeleg, julemad og den altid vildt hyggelige stemning, der kommer ved et godt selskab.

Jeg havde iført mig looket ovenover med en hvid t-shirt, et par stribede suit-bukser og farvede læber. De farvede læber giver den helt rette coolness og “løfter” looket til et nyt og mere festligt niveau.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas eve