Vacation

Christmas party look #4

IMG_2081nr.1IMG_2123nr.2

Dress: Envii – Top: H&M – Watch: Marc Jacobs – Rings: Hvisk – Hoops: Weekday

Det er nu blevet tid til at vise det outfit, jeg var iført, da jeg var til julefrokost med min gym klasse. Jeg er vild med slip dresses, som i nok også har kunnet bemærke herinde, og derfor var jeg netop også iført en. Den røde læbestift står i god kontrast til den lilla farve, som jeg virkelig synes ser cool ud.

Jeg vil blot til sidst sige: glædelig 23. december. Det er så vildt, at tiden nu endelig er kommet, og træet herhjemme nu er blevet pyntet. Udover at dagen har stået i familiens tegn, har jeg også tilbragt noget tid på strøget sammen med 2 piger fra gym, som simpelthen var så hyggeligt. Vi spiste god mad på Café Egstrand, og derefter skøjtede vi (jeg føler, at det er 100 år siden jeg har gjort det sidst, så det var så sjovt).

Jeg er virkelig begyndt at komme i julestemning efter de seneste par dage, hvilket kun er på tide.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation