Christmas party look #6

Best of 2016 // Happy New Year

new year

Da vi er kommet til årets sidste dag (jeg kan stadig ikke helt forstå det, tiden flyver jo afsted!) er det netop på tide, at reflektere over året der er gået. Jeg har derfor været i arkiverne for at finde mine yndlingsøjeblikke i løbet af året. År 2016 var:

Året hvor jeg udgav mine to første lookbooks: Sommer (HER) og efterår (HER).

Året hvor jeg guidede til mine yndlingsspisesteder i København (HER) og i skønne London (HER).

Året hvor jeg fejrede de gyldne 18 år – se HER og HER. OG fik mit dejlige kørekort (HER).

Året hvor jeg rejste til 2 nye destinationer, jeg ikke før har besøgt. Nemlig smukke Lissabon (HER) og London (HER).

Året hvor jeg udgav hele 98 outfits. Disse tre er blandt mine favoritter: HER, HER og HER.

Året har budt på så mange gode begivenheder, oplevelser, lækre middage og drinks (ej at forglemme, haha) og MANGE gode grin. Jeg glæder mig så vanvittig meget til at slutte året af med manér sammen med mine savnede efterskoleveninder igen i år. Det bliver simpelthen for dejligt. Jeg tager snart afsted med toget, og glæden begynder at stige. Pas på jer selv og NYD det sidste af 2016 til det fuldeste – OG kom festligt og godt ind i det nye år. Vi ses i 2017.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas party look #6