Cami top and a sweater // Red leather jacket

London guide: Where to eat?

london - where to eat

Så har jeg endelig fundet tid til at samle mine yndlingssteder i London med henblik på gode caféer. Jeg fortalte om min begejstring for byen lige HER, men jeg vil altså også godt lige snakke godt om byen i dette indlæg. Jeg havde aldrig været der før, så jeg var ekstra exited for at besøge byen, da jeg havde hørt så meget godt om byen. London emmer af coolness, og indeholder de hyggeligste gader, som jeg meget gerne vil tilbage til. Nu til mine 4 favoritsteder:

1)”Barber & Parlour”: Det første sted på listen er jeg blevet anbefalet af min søsters veninde, som har boet i London. Det er en café og en barber/frisørsalon. Cool right? Indretningen derinde er så über cool med retro møbler og en hyggelig atmosfære med en kaffe-og-frisk-presset-juice duft i luften.

Adresse: 64-66 Redchurch Street, Shoreditch

2) “Garden Café & Restaurant”: En café vi ikke kendte til før, men som gav os en vild optur. Udadtil sagde caféen os ingenting, men caféens smukke baggård derimod var noget for sig. Den skal altså opleves. Baggården er indhegnet af blomster, der snor sig op af baggårdens indhegning. Der var den hyggeligste intime stemning, da caféen ikke var proppet med mennesker. Jeg fik mig en god cappuccino og en classic croissant.

Adresse: 3 Goldhurst Terrace, Finchley road

3) “Pret-a-manager”: En klassiker på listen skal der også til. Pret-a-manager er en kædebutik, som ligger rundt i hele London, og som har et stort udvalg af to-go varer. Vi valgte at snuppe en salat med på vejen for at spise i en af Londons mange hyggelige parker, hvor man virkelig kan mærke den summende stemning af mennesker.

4) “Le pain quotidien”, Covent garden: Inde i Covent garden ligger denne bager, hvor de seriøst laver den bedste mozzarella-tomat-pesto sandwich, som man burde tage et smut forbi.

Har i været nogle af de steder, jeg anbefaler? Eller har i nogle steder at tilføje?

// Helena

2 Kommentarer

  • MajaNeya

    Virkelig fin guide!
    Jeg besøgte også London for første gang i sommers og jeg er KÆMPE fan af Pret-a-manger, savner det helt vildt. Vil bringe denne guide med mig, næste gang jeg skal afsted (som jeg forhåbentlig skal).
    God dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cami top and a sweater // Red leather jacket