EVENING

Cami top and a sweater // Red leather jacket

IMG_1482nr.4IMG_1447 nr.2IMG_1443 nr.1IMG_1493

Skirt: Isabell Kristensen – Sweater: Hugo Boss – Cami top: Asos – Red leather jacket: Vintage – Jewellery: Hvisk

Denne weekend bliver simpelthent indbegrebet af dejlig, da jeg skal til to forskellige 18-års brunch i Holstebro og i Ringkøbing, hvor nogle meget savnede efterskoleveninder skal ses. Det bliver SÅ rart og jeg glæder mig ubeskriveligt meget. Nogle af pigerne har jeg ikke set siden sidste år, og det gør helt ondt at tænke på, at man slet ikke får set hinanden ofte nok, i forhold til da man så hinanden hver dag. Det er så perfekt at de begge ligger i én weekend, da vi tager på roadtrip mellem de to begivenheder, som i sig selv er åndssvagt hyggeligt. Først står den dog på fest i aften med folk fra gym (se inspiration til gode fest-looks HER).

Hvad er i jeres planer for weekenden? Og hvad synes i om outfittet ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENING