Sporty tee

Classic // Vacation

IMG_1041nr.4IMG_1022nr.3IMG_1007nr.2IMG_1034nr.1

Dress: Claire Sofie – Knit: Vintage – Rings: Hvisk – Star tag: Jane Kønig

En smuk klassisk kjole og en stor sweater er to essentielle items til efteråret, hvis du spørger mig. Ovenstående kjole er fra Claire Sofie, som sælger de fineste limited edition kjoler (der findes nemlig kun 200 kjoler af hvert design. Meget unikt). Kjolen kom hjem til mig for lidt over en uge siden, og jeg er absolut fan af dens fine snit og enkle detaljer. Se flere smukke kjoler fra Claire Sofie lige HER.

Jeg rejser i dag til København for at fejre min efterskolevenindes 18 års. Jeg var også i København for 2 uger siden til et Hvisk event sammen med hende. Denne weekend kommer der flere fra min efterskole, så det bliver helt sikkert festligt.

Det er skønt endelig at have efterårsferie efter en lang AT-uge på mit gym. Heldigvis har ugen også budt på en god kop kaffe på “Onkel A” i Vejle, sleepover hos min veninde i tirsdags og andre hyggelige stunder. Jeg håber, at i får jer en skøn ferie og weekend.

Hvad har i af planer? Og hvad synes i om ovenstående look?

// Helena

Billede - DK (1)

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sporty tee