Beige jacket and pleated pants

THE NEW // Beige dress

IMG_2548nr.2IMG_2567IMG_2575nr.1   IMG_2564

Beige dress: Vintage – Boots: Bianco – Watch: Marc Jacobs – Rings: Hvisk – Bomber jacket: HER – Star tag: Jane Kønig

Så er det blevet tid til et nyt outfit herinde. Jeg er så begejstret for mit nyeste item, jeg har fået fingrene i. Jeg taler lige nu om min kjole, jeg har på ovenover. Jeg elsker dens længde og farve, der gør den meget tidløs og wearable.

De seneste par dage har vejret simpelthent været for mærkeligt i forhold til, at det er blevet efterår. Men, man burde ikke klage. 26 grader er jo dejligt :) Selvom jeg dog er begyndt at savne de mange smukke sweatre.

Hvad synes i om ovenstående look? Og om min nye kjole?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beige jacket and pleated pants