Look right

Denim and a silk scarf // New design

IMG_2667nr.2IMG_2608nr.3  IMG_2613nr.1

Boyfriend jeans: Zara – Fishnet socks: Primark – Silk scarf: Vintage – Star tag: Jane Kønig – Shiny shoes: Bianco – Watch: Marc Jacobs – Rings: Hvisk

Hermed kommer der et look ud, som jeg var iført i weekenden. Igen er mine højt elskede netstrømper tilført, som nok er mit favorit item lige nu.

Jeg håber, at i allerede har lagt mærke til, at udseendet på Helenatroelsen.dk har fået sig en stor justering – og jeg er bare så glad for det. Jeg synes, at det giver en meget bedre udsigt til de nyeste looks og updates, så det bliver lettere for jer at få inspiration hurtigere.

Hvad synes i om ovenstående look? Og kan i lide det nye design herinde?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Look right