SMUK // Festival time once again

Velvet skirt in Lisbon

forside 3nr.3IMG_1014nr.2IMG_1025nr.1

Velvet skirt: Forever 21 – Silk scarf: Baum und pferdgarten – Lace bra: Femilet – Sandals: Bianco – Rings: Hvisk – Watch: Marc Jacobs – Bag: Markberg

Så er det endelig blevet tid til, at vise mine looks fra Lissabon. Jeg har sådan glædet mig til dette øjeblik. Jeg har slet ikke haft tiden til at redigere før nu, da jeg jo var på smukfestival (som virkelig var godt!).

Derudover vil mine outfits fra London af også komme ud i den nærmeste fremtid. Så der bliver ikke stille på outfit fronten :)

Vi starter hårdt og godt ud med en af mine favorit looks fra Lissabon. Jeg elsker de mange muligheder man har med et silketørklæde (se også HER). Udover at jeg er vild med outfittet, så er denne location også så smuk, synes jeg.

Hvad synes i om looket?

// Helena

6 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUK // Festival time once again