Mario Testino

Beautiful small streets

forsidenr.2IMG_1462nr.1IMG_1381

Kimono: Ganni – Dress: Vintage – Sandals: Bianco – Rings: Hvisk – Watch: Marc Jacobs – Bracelet: Pilgrim – Bag: Markberg

Hermed kommer andet outfit fra Lissabon. Vi tilbraget nogle dage i København inden vi drog mod Portugal, her fik jeg bl.a. købt ovenstående kimono fra Ganni. Jeg faldt for den med det samme. Jeg kunne ikke stå for dens funktionalitet, da den kan styles på så mange måder, og dens fine striber. Derudover er jeg ret vild med den vidde i ærmerne denne hvide kjole har. Det giver en smuk silhuette.

Billederne er taget i de smukke gader i Lissabon. Jeg er stor fan af den helt unikke idyl der er. Jeg var også ret begejstret for, at denne gade jeg stod ved, hedder “Helena”, så kan man da ikke andet end blive lidt exited, haha.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Mario Testino