Edgy styling

Wishlist #6 // Travel time

1467711080

Affiliate links: Denim jacket – A-line skirt – HoopsEdge necklace – Bikini top

Så er der ikke mange dage til, at jeg rejser til London. Jeg har glædet mig lige siden, at min moster gav mig rejsen, da jeg blev 18 år. Jeg har aldrig været i London før, og det har stået højt på rejsedestinations-listen over steder, jeg bare må besøge. Ovenstående items står højt på min juli-liste over items, jeg gerne vil eje. De ovenstående smykker skal med til London, hvorimod de andre items, stadig står på ønskelisten. Især den grå denim jakke kunne være cool at have lige nu, da jeg tager en smuttur i sommerhus i starten af næste uge inden jeg rejser til London, hvor den kunne være så lækker at være iført.

Hvis også i er ret fan af ovenstående eller andre items lige nu, så husk, at der hos Rabble.dk selvfølgelig er rabatkoder til Asos.com, hvor ovenstående grå denim jakke og a-line skirt er fra. Jeg har i den seneste tid været vild med de grå denim jakker, så jeg må altså snart ud og få fingrene i én. Måske London har nogle lækre denim jakker? Nelly.com er også en del af Rabble netværket, hvor du selvfølgelig også kan få gode procenter på dine køb. Ovenstående smukke bikini er fra Nelly.com, og jeg er helt vild med den. Jeg ville elske, at kunne have den med i sommerhus. Den er så cool. Generelt er jeg ret så glad for det strikkede look, som man ikke ser så ofte om sommeren. Dog er det blevet meget populært i denne sæson, hvilket jeg helt sikkert er med på. Ellos.dk er også hos Rabble.dk, hvor rabatkoder til fine items er at finde. Ligeledes hos Bianco kan du også gøre nogle gode kup, især med brug af Rabble rabatkoder. Jeg er især vild med disse smukke “open shoes”(HER), som ville klæde en sommeraften aldeles godt.

Der er derfor ingen undskyldninger for, ikke at købe sig sine ønsker hjem, da disse rabatkoder kan spare dig for mange penge på items, du alligevel ville købe.

Hvad synes i om ovenstående items? Og har i været i London før? Jeg vil meget gerne høre om gode caféer, steder eller lignende :)

// Helena

Billede - DK (1)

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edgy styling