Faves

Statement bracelets

IMG_0215

IMG_0217

“T-open” bracelet: HER – Watch: Marc Jacobs – Rings: Hvisk – Plated bracelet: Pilgrim

Jeg modtog forleden dette cool “t-open” statement armbånd, som jeg har ventet spændt på at få stylet. Jeg har stylet det med andre smykker for at give looket mere kant. Armbåndet er fra “Happiness Boutique” som er en hjemmeside fra Berlin. De har GRATIS fragt og et hav af forskellige smykker til alle anledninger.

Hvis i er interesserede i lignende armbånd, kan i se mange flere lige HER. Jeg er ret begejstret for lige netop disse statement armbånd til sommeren. De giver lige dét edgy touch til looket, der ofte mangler, når man er iført lette materialer.

Jeg kan også glæde jer med 10% rabat ved brug af rabatkoden: helenatroelsen (ved køb over 19?). Denne rabat kan i benytte jer af til den 20 august, så i har massere af tid til at finde lige dét smykke, i synes om.

Som om at der ikke skulle være nok, så har Happiness Boutique et reward program(HER), som i sin enkelthed betyder, at du får point, når du køber et smykke, og deler billeder af smykket. Dermed kan du i sidste ende få goder med dine point. En sidste cool oplysning er, at de hver måned har en konkurrence i gang, som alle er velkomne til at deltage i (HER). Der er mange muligheder for at gå sommeren i møde med cool og edgy smykker.

Hvad synes i om armbåndet?

// Helena

Billede - DK (1)

8 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Faves