Glimpse of London

Silk scarf and Mads Nørgaard // Video

forsidenr.1  IMG_9890

Red stripes: Mads Nørgaard – A line skirt: Urban Outfitters – Silk scaf: Vintage – Watch: Marc Jacobs – Rings: Hvisk

I husker nok min “Sommer lookbook“, som jeg viste jer for et par uger siden? Den samme dag filmede min veninde og jeg også en lookbook til hendes kanal, hvor jeg er blevet featured i, som jeg ikke har fået vist jer endnu. I kan se den lige HER. Mit ene outfit i videon er ovenstående look, som jeg er meget begejstret for, da jeg elsker de mange fine detaljer.

Hvad synes i om ovenstående look? Og om vores collaboration-lookbook?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Glimpse of London