Summer favorites // Maja Aagaard

Red stripes

forsidenr. 1IMG_8798nr. 2IMG_8807

Top: Mads Nørgaard – T-shirt: Vintage – Culottes: Zara – Jewellery: Hvisk – Belt: Vintage

Jeg elsker simpelthent, når ting man har forestillet sig eller helt impulsive tanker, sker. Derfor er sommeren min absolut favorit tid på hele året, alt føles bare bedre, og man er mere impulsiv – i hvert fald for mit vedkommende. De sidste par dage, har jeg nydt meget af ferien sammen med søde mennesker. Den har stået på vinbar og lækre drinks med 2 søde piger fra gym, familiemiddag med hele familien og søster reunion i weekenden, da min storesøster var hjemme på et kort visit fra København. Vi tilbragte dermed tid sammen over en god middag og et par gode drinks i byen. Det var så skønt.

Outfittet ovenover er det første look i min sommer lookbook, som i kan se lige HER.

Hvad synes i om outfittet?

// Helena

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer favorites // Maja Aagaard