Classy off shoulder

Summertime

summer

Affiliate links: Off shoulder – Dress

Jeg har netop i dag fået sommerferie, og det føles bare så skønt. Den seneste uge har budt på både en eksamen og en årsprøve, så nu kan jeg glædeligt holde en pause og nyde af den gode tid, der er i vente. Da sommeren og ferien er ankommet, er det jo en oplagt mulighed, at shoppe lidt lækkert ind.  Jeg tjekker gerne nettet ud for smukke items, jeg simpelthent har brug for, eller hvis jeg mangler inspiration til nye items. Man finder ofte lige dét, man ikke vidste, at man manglede, haha.

Et site jeg er begyndt altid at tjekke før jeg går i shoppe-junglen, er Rabble.dk. Jeg har skrevet om konceptet før herinde, men til dem af jer, der ikke ved hvad jeg snakker om, så er Rabble.dk en hjemmeside, der har samlet en hel masse rabatkoder. Disse rabatkoder er til mange sites, som man alligevel ofte benytter sig af. Dette er virkelig svaret på denne sommers shopping på nettet og den fremtidige shopping generelt. Jeg faldt bl.a. over nogle smukke items til sommeren på Asos.com, hvor der selvfølgelig er penge at spare ved brug af rabatkoder :) Jeg er så vild med de lette materialer, som altid er perfekte i det varme vejr, når man er på ferie. Et andet site jeg også ofte tjekker er Nelly.com. Her er der ligesom ved Asos.com også mulighed for at gøre sig nogle gode kup ved brug af rabatkoder fra Rabble.dk.

Sommeren byder på en masse løb, fitness og aktivitet, som jeg elsker. Nike er mit all-time favorit sports brand, da de gang på gang laver items i et smukt design. Her er der også penge at spare ved brug af rabatkoder fra Rabble. 

Hermed et lille tip givet videre. Har i også fået ferie i dag?

// Helena

Billede - DK (1)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Classy off shoulder