Summertime

Casual

forsideIMG_6591nr.1 IMG_6586

Blouse: Envii – Lace bra: Femilet – Bag: Markberg – Suitpants: Zara – Jewellery: Hvisk

Jeg har helt glemt at få vist jer dette outfit. Det er ved at være mange uger siden, at jeg havde iført mig det. Jeg tænker tilbage på dette outfit, og husker tydeligt dagen. Jeg var nemlig ude at se opvisninger i MCH (læs indlægget HER). Jeg havde nemlig selv for præcis et år siden, stået sammen med min efterskole på det gulv med vores opvisning. Det er gode minder at tænke tilbage på.

Outfittet ville dog også passe godt til i dag, da vejret i denne tid er ret skørt med regn og sol. Hvad synes i om det?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summertime