Sunday // Mother's day

Suede skirt and sunny days

IMG_7197nr. 2

IMG_7156

nr. 1

IMG_7194

nr. 3

Suede skirt: Secondhand(Episode) – Top: Zara – Sunnies: Moss Copenhagen – Shiny shoes: Zara

Man kan vist roligt sige, at det er blevet solrigt, varmt og sommer. Jeg kan blot ved at se mig i spejlet se, at solen allerede har gjort sig sine mirakler, haha. Måske var solen lidt for gavmild ved mig denne weekend, da jeg endte med meget flotte tan lines (meget ironisk).

Outfittet ovenover havde jeg på i fredags, hvor jeg var iført en ruskindsnederdel, som jeg købte i Episode, som er en secondhand-butik i København, som i kan læse mere om i linket ovenover. Jeg er ret så glad for den.

I morgen skal hele dagen spenderes i Flensborg med folk fra gym, som helt sikkert bliver så hyggeligt – og med godt vejr.

Hvad synes i om ovenstående outfit?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sunday // Mother's day