Bomber jacket

Wishlist #5 // Spring

rabble may faves

Off shoulder, hvid (Asos) – Off shoulder, grå (Asos) – Stribet kimono/kjole(Asos) – Glasmontre (Ellos) – Planteophæng (Ellos) – Vintage potte (Ellos) – “Clean” parfume(Ezzence) – “Real Techniques” børster (Ezzence) – Lancome læbestift (Ezzence)

Jeg skal simpelthent lige fortælle jer om et nyt smart site, der er kommet til. Sitet hedder “Rabble.dk”, og er fyldt med en hel masse rabatkoder til forskellige hjemmesider. Rabble.dk fungere så let og enkelt, at der virkelig ikke er nogen undskyldning for ikke at tjekke sitet ud. Dermed altid husk at klik derind inden i trykker ”betal” på jeres næste indkøb. I kan nemlig helt gratis benytte jer af disse rabatkoder, og spare mange penge på de items i alligevel ville købe. Lyder det ikke lækkert? Jeg har fundet mange af mine favoritter ovenover fra henholdsvis Asos.com, Ellos.dk og Ezzence.dk, hvor der er rabatter at finde til alle ovenstående items. Jeg er helt solgt ved dette koncept, og kan kun anbefale jer, at i tjekker det ud med det samme.

En af mine all time favorit shoppesteder er Asos.com. Jeg shopper tit ved Asos.com (klik for rabatkoden), hvor jeg nærmest altid finder items, jeg ikke kan uden. Især lige nu, hvor sommeren kommer nærmere. Jeg er lige nu i sommerhus, hvor ovenstående 3 kjoler kunne være helt perfekt at være iført (især i dette skønne vejr). Princippet er helt det samme for Ellos.dk (klik for rabatkoden), hvor jeg er blevet så forelsket i mange af deres smukke bolig items. Jeg er helt skudt ved tanken om, at have planter hængende, som i kan se på billedet i højre hjørne af collagen. I kan som fortalt tidligere, selvfølgelig også få dem med ekstra rabat også ;) Jeg fandt også lige nogle ønsker i beauty-afdelingen hos Ezzence (klik for rabatkoden), hvor “Real Techniques” børsterne som altid ligger højt på listen. De er så gode, at man simpelthent bliver nød til at eje dem.

Hvad synes i om ovenstående ønsker?

// Helena

Billede - DK (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber jacket