Long volume sleeves

Travel day

travel

Billeder: Pinterest

Jeg skrev i gårsdagens indlæg, at jeg var på farten. Jeg var nemlig på vej til København, da min storesøster i dag er kommet hjem fra Sydøstasien. Jeg overdriver ikke engang, når jeg siger, at hun har gjort sig de bedste køb. Jeg er så misundelig, men glæder mig over, at jeg kan låne af de mange cool og smukke items, haha. Udover denne materielle glæde, har hun haft en fantastisk ferie, som jeg nu kun kan drømme mig til, når hun fortæller…

Vi havde en skøn dag (fredag) i København, inden vi tog mod lufthavnen i morges for at se hende, og derefter nød vi en god brunch sammen. Apropos København, så udgiver jeg i morgen en travel guide til mine favorit shoppingbutikker. Så husk at tjekke det ud i morgen ;)

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long volume sleeves