Travel day

Copenhagen guide: The shopping list

shopping list

Instagram (@helenatroelsendk og @helenatroelsen)

I første udgave af min København guide, har jeg udvalgt 4 butikker, som jeg altid besøger (eller hvert fald synes meget godt om) rundt i de Københavnske gader. Jeg er også blevet spurgt ind til gode genbrugsbutikker i København, som i kan se i punkt 2.

1) And Other Stories. Det er et smukt og inspirerende univers man træder ind i, når man går ind af døren hos “And Other Stories”. De har nogle virkelig fine items i gode kvaliteter derinde. Jeg er meget begejstret for deres cool snit, feminine detaljer og minimalistiske toner.

Adresse: Amagertorv 29.

2) Episode. Den eneste second hand butik i denne guid er butiken “Episode”, som jeg først her for nyligt er blevet præsenteret for. Jeg fandt selv en ruskindsnederdel derinde, sidst jeg var forbi. Det er lidt af en denim/ruskindsjungle derinde, så man skal give sig selv god tid, men når først man gør det, finder man en masse cool og edgy items i en god prisklasse :)

Adresse:Larsbjørnsstræde 8. 

3) Urban Outfitters.  Den sidste butik der ligger på strøget, jeg har valgt at tage med i denne guide, er “Urban Outfitters”, som har et væld af cool items. Jeg bliver altid så inspireret derinde med de forskellige kontraster og stilarter. Jeg elsker især deres boheme items.

Adresse:Østergade 42B.

4) Norr.  Denne butik har lidt af hvert af gode og hverdags anvendelige items. Jeg er meget begejstret for deres store blondeudvalg. Ved siden af Norr ligger et væld af gode butikker som Envii, Day Birger Et Mikkelsen og Bruuns Bazar, som også bliver besøgt på vejen.

Adresse:Pilestræde 36.

Andre butikker jeg også ofte besøger er Weekday, Zara og Ganni. Hvilke favorit butikker har i i København?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel day