Jewelry obsession

Button-up shirt

forsideIMG_6520nr. 1

Bluse: Mads Nørgaard – Suitpants: Zara – Øreringe og ringe: Hvisk

Jeg ville sådan ønske, at der var flere timer i døgnet. Jeg føler, at jeg flyver rundt i alle mine planer og to-do’s, da jeg hele tiden gerne vil og nå alt. Der er altid fart på herhjemme, og jeg må altså snart kunne forstå, at det ikke altid kan lade sig gøre at balancere pænt imellem interesser, socialt og gymnasiet. Det kunne ellers være så rart.

Jeg er lige nu på vej til Herning, MCH, hvor et stort gymnastik show finder sted, hvor en masse fra min gamle efterskole kommer. Det er nemlig sådan, at vi selv stod på gulvet for 1 år siden. Det er helt vildt at tænke på, hvor hurtigt tiden er gået.

Hvad synes i egentlig om outfittet ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jewelry obsession