15 looks

Simplicity

ringe spons

Køb her: Guldringe – Billeder: Pinterest

Jeg taler tit om smykker herinde, da de er med til at udtrykke ens personlige stil og dermed giver de et meget unikt touch til looket. Det er dog oftest smykker fra Hvisk, jeg snakker om, da jeg jo er stylist hos hos dem, som jeg har linket i min sidebar her på Helenatroelsen.dk.

Men i dag, skal det handle om en anden smykke webshop – og også smykkebutik. Det er nemlig sådan, at “Anytime Brovst” både har en webshop og en fysisk butik, man kan shoppe i. Dermed kan man være helt sikker på, at det er det helt rette man køber. Lige nu er der udsalg på mange smukke ring -inklusiv mange af de ovenstående- på deres webshop. Jeg er så vild med de ovenstående ringe, de har et smuk feminint look og kan let kombineres med andre smykker, da de er så simple i udtrykket. Jeg er meget begejstret for en “fyldt” hånd af ringe, og derfor kan man let give sig ud i, at købe smykker fra forskellige brands, da det også er med til, at give gode kontraster til hinanden i og med at de forskellige mærker har forskellige designs.

Hvad synes i om ovenstående ringe?

// Helena

Billede - DK (1)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 looks