Rhodium jewelry + Promotion code

Details #7

IMG_5797

Se resten af outfittet: HER

IMG_5981

Se resten af outfittet: HER

Detalje

 Se resten af outfittet: HER

IMG_5494

Se resten af outfittet: HER

Jeg tænkte, at det var på tide med en lille opsamling af nogle af de seneste detaljer fra outfits i den seneste tid. Jeg er lige nu i sommerhus, hvor jeg “fejre” påsken sammen med det meste af min familie. Min storesøster er stadig rundt omkring i hele verden (okay, Sydøstasien, hah, og hun kommer hjem lige om snart). De slutter rejsen af på Bali, så jeg har været ret så misundelig…

Hvilken detalje ovenover er din favorit?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rhodium jewelry + Promotion code