Denim on denim

Easter

IMG_6122IMG_6111IMG_6129

Mads Nørgaard stripes – T-neck: Zara – Sunnies: Moss Copenhagen – Rings: Hvisk – Hair clip: HER

Jeg har i løbet af de seneste par dage nydt tiden meget ude, da vejret jo har været helt perfekt. Jeg sidder i skrivende stund også udenfor med det nye Costume magasin og en kop the. Jeg sidder nemlig lige nu, og planlægger, hvad jeg skal have med, når jeg tager i sommerhus om et par dage. Ovenstående items er jeg dog ret sikker på, at jeg tager med mig.

Hvad har i af planer for påsken?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim on denim