T-neck thursday

Cosy evenings

living spons

Cool-living: Klik her

Om det snart bliver varmt nok til, at kunne sidde ude og nyde foråret? Jeg tvivler. Dog skal det ikke holde en tilbage, for at holde nogle hyggelige aftener med god mad, vin, stearinlys og skønne mennesker. Disse aftener er altid så hyggelige, og selvom man drømmer sig til aftener med et lunt sommervejr, stjerner og hvad man ellers kan pynte tankerne med, så kan en aften inde være ligeså skøn. I går var jeg sammen med nogle dejlige piger fra gym til vin, bøffer og jordbærtærte (ja, vi tænker os dog til sommeren, haha), som var så skønt. Tiltrængt fredag.

Jeg tager dog ofte mig selv i at sidde på enten Pinterest eller Tumblr her i de koldere tider, eller endda begge på sammentid, haha, og drømmer mig væk til sommeren og dens lunere aftener. I kan forhåbentligt se det for jer, ikke? En rigtig god sommeraften. Jeg må nok vente et par måneder endnu til overhovedet at kunne sidde udenfor, haha.

Jeg har dog ovenover samlet mig nogle lækre items fra mærket “Menu”, som ville kunne klæde en god dag eller aften aldeles godt, om det er en kaffedate, vinaften eller hvad man nu ellers lige har i tankerne.

Jeg er ret vild med trælysestagerne og vinkaraffelen. Har i nogle favoritter ovenover?

// Helena

Billede - DK (1)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T-neck thursday