Simple spring

T-neck and Copenhagen

forside nr.1

T-neck: Vero Moda(HER) – Cami top: Zara – Mom jeans: Zara – Smykker: Jane Kønig og Hvisk

Så er jeg på vej til København, og hvor jeg dog glæder mig til at være tilbage. Det er alligevel ved at være et godt stykke tid siden sidst. Det bliver rart at holde ferie, se nye ting, spise på lækre caféer, shoppe og hvad man nu ellers gør. Jeg vil dog stadig forsøge at holde Helenatroelsen.dk opdateret (og ellers kan i følge med på @Helenatroelsendk på Instagram, hvor der helt sikkert vil komme noget op).

Ovenstående outfit havde jeg på i går. Jeg var iført en t-neck fra Evastockholm.dk, som jeg modtog forleden. Den er så fin og lækker at style, da den er i et tyndt materiale. Helt perfekt til foråret, som jeg glæder mig til at gå i møde. I kan finde så mange fine items inde på Evastockholm.dk, hvor i lige nu kan vinde et gavekort på 500 kr. Bare et lille tip :)

Hvad synes i om outfittet?

// Helena

Billede - DK (1)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Simple spring