Leather and cashmere

Sneaks on

sneaks sponsSneaks: Se udvalg –  Pictures: HER

Glædeligvis er foråret lige om hjørnet, hvilket vil sige, at sko-situationen snart kan begynde, at blive en del mere kreativ i forhold til vinterens til tider meget ensformige støvle-look.

Jeg er stor fan af sneakers, da de kan tone et outfit ned til et mere cool og sporty niveau. Især hvide sneakers har mit øje været meget vild med længe, da den hvide farver “løfter” looket, og giver outfittet den rigtige kant.

 Sneakers kan bare et eller andet, som ingen andre sko kan, og derudover er de super praktiske i forhold til støvler, som ikke just er vildt praktiske at have på til en hverdag med fart på, da det altså er lidt kompliceret at løbe i høje støvler (ved mindre man selvfølgelig er Carrie Bradshaw… Okay, en reference til Sex and the City midt i det hele, haha).

Sneakersne ovenover er fra “eshoes.dk”, som forhandler en masse forskellige designs. Ovenstående “New balance” er jeg ret begejstret for, da de har et sporty-hverdags-anvendeligt-look.

Hvordan er jeres forhold til sneaks? Og hvad synes i om ovenstående?

// Helena

Billede - DK (1)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather and cashmere