The shirt

Minimalistic

bags spons

Tasker: Klik her

Så er det blevet tid til en taske-update herinde. Det er ved at være ret så langt tid siden sidst, at jeg har guidet til tasker, og i denne omgang vil jeg vise anvendelige hverdagstasker. Taske nr. 1 ville være perfekt til studiet eller arbejdet, da den har et stort rum til notesbøger eller til din computer. Crossbody tasken nr. 2 har et virkelig eksklusivt og smukt look, da detaljen med pels-laget foran simpelthent er spot on (det kan måske være svært at se på billedet, så klik lige ind og se nærmere på den). Til sidst et lille tip til en kontrast til dit look: Ved at tilføje en pung (som ikke er sort), kan det øge det eksklusive i dit look.

Taskerne og pungen ovenover er fra Belsac, som i sikkert allerede har hørt om før. De laver de smukkeste tasker og items i minimalistiske og tidsløse designs, som jeg aldrig bliver træt af, og kvaliteten er i god læder. Taskerne forhandles bl.a. på CarrieAlong.dk (linket ovenover), hvor i kan tjekke endnu flere designs ud.

Hvad synes i om Balsac tasker, er de ikke vildt lækre?

// Helena

Billede - DK (1)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The shirt