Monday // Silk scarves

#Helenatroelsendk

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 20.24.20

Instagram (helenatroelsendk)

En sen update fra mig af i dag, da jeg simpelthent først er kommet hjem nu fra en hyggelig eftermiddag og aften på café med nogle piger fra gym.

Jeg vil blot lige tjekke ind og fortælle om bloggens instagram, som jeg oprettede for et lille stykke tid siden. Jeg opdatere omkring de nyeste outfits, og viser sneak peeks på de næste indlæg, der kommer op herinde – man skal jo altid være opdateret ;)

Har i en instagram? Så vil jeg glædeligt tjekke den ud, det er jo altid spændende at se lidt om jer også :)

// Helena

   

2 kommentarer

  • Virkelig fede billeder! Den må jeg hellere tjekke ud. Jeg har selv en blog med en instagram account til. Du kan finde den som @louisebennetzen eller hvis du søger på Modern Girl. Jeg håber du har en god aften :)

    http://www.moderngirl.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena Troelsen

    Tusind tak – Jeg tjekker den lige ud :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday // Silk scarves