Monday morning

Details #6

IMG_5084

Se resten af outfittet HER

IMG_4970

Se resten af outfittet HER

IMG_4756

Se resten af outfittet HER

IMG_4673

Se resten af outfittet HER

På denne skønne solrige tirsdag har jeg udvalgt nogle detaljer fra de seneste outfits, som jeg er meget vild med.  Jeg elsker, når man kombinere materialer i et look, da det giver en cool edgy effekt, synes jeg. Bl.a. kontrasten imellem læder, cashmere (billede 1), silke (billede 2) og blonder(billede 4) i en kontrast til et tungere materialle som fx en chunky strik.

Hvilken detalje er din favorit? Jeg tror min favorit er billede 1 eller billede 2.

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday morning