Red leather jacket

Upgraded // Sunday

IMG_4979IMG_4989 IMG_4982

Iphone cover og panserglas: HER

Jeg har slet ikke fået vist jer – nok min mest tiltrængte julegave endnu (hvis man overhovedet kan sige det?) Jeg havde længe gået og brokket mig over min tidligere iPhone, da den simplethent ikke kunne trække mere både mht. knapper og mit kamera (så træls, når man er typen der tager alt for mange billeder). Jeg aner ikke hvordan det skete, men der er simpelthent kommet ridser på kameraet som gjorder, at der kom prikker på mine billeder (så vild er jeg altså heller ikke med prikker, haha)

 Dermed en meget tiltrængt og glædelig gave. Nu da jeg har fået denne nye, skal jeg tænke mere over, hvordan jeg håndtere den, da jeg virkelig ikke, skal have skader på den, som jeg havde lignende før. Derfor var jeg meget glad over, at jeg fandt dette panserglas og cover, som beskytter den helt optimalt. Udover det praktiske ved det, så ser det så fint ud, da det er så neutralt i farven og ser meget usynligt ud. Jeg tænker meget over det praktiske ved et cover, da det jo er den største grund til at have det på. Derudover kommer udseendet, hvor også på det punkt, gør mig meget tilfreds med det simple look.

Alt den snak om et cover og et panserglas på en stille søndag. Men det er hvert fald et tip, jeg vil sende videre herfra. Panserglasset fungerede fint at sætte på, og coveret er i en kvalitet, så den ikke kan glide ud af hånden. Coveret koster 49,- og panserglasset koster 69,-. Så der er absolut ingen undskyldning længere. Hvis du køber for mere en 150 kr. får du hele fragten gratis oveni. Så derfor kan du lige smide et ekstra cover i kurven til din veninde, søster eller en anden, der har brug for det ;)

Hvilket cover har du til din telefon?

// Helena

Billede - DK (1)

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Red leather jacket