All about it

Red leather jacket

nr.1 IMG_5017

nr.2

Læderjakke: Vintage – Spidse støvler: Moss Copenhagen – Ringe: Hvisk – Star tag: Jane Kønig – Taske: Markberg

Det er næsten blevet en sjælden ting, at et outfit kommer op herinde som er taget næsten i det øjeblik, at jeg skriver. Faktisk var det sådan, at det plejede at være for et stykke tid siden herinde. Det kan bare være svært at få alt timet med redigering og udgivelse, og derfor kommer outfittet tit op dagen efter –  men ikke i dag ;)

Jeg er iført 2 nye items i dagens outfit. Jakken og støvlerne er nye, og jeg glæder mig allerede til de lunere forårsdage, hvor de rigtig kan komme til deres ret. Billederne er taget ved Vejle Kunstmuseum, hvor jeg lige var et smut forbi i dag.

Hvad synes i om outfittet?

// Helena

8 Kommentarer

 • Hvor er den fed :-) Hav en fortsat god weekend!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helena, kan du anbefale nogle genbrugsbutikker? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena Troelsen

   Jeg plejer faktisk ikke særlig tit at være heldig i genbrugsbutikker i Vejle – dog havde jeg held med mig, da jeg købte læderjakken ovenover i Kirkenskorshær. Jeg må sige, at jeg er mere til genbrugsbutikker i enten Århus eller København :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

   Tænkte faktisk også på nogle butikker i København? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena Troelsen

   På Gammel Kongevej er der nogle fine nogle, synes jeg, og ellers på Frederiksberg. Inde i indre by i sidegaderne er der også små og hyggelige genbrugsbutikker. Mere præcis kan jeg desværre ikke sige, det er ved at være et par måneder siden sidst, jeg har været i København i genbrugsbutikker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert outfit. Det røde og sorte er et perfekt match jo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

All about it