Sunday mood

Monday

monday

Så er en ny uge skudt i gang, og den sidste uge for januar måned, hvor er det egentlig vildt, at der snart allerede er gået 1 måned af 2016. I den forbindelse satte jeg mig ned for at skrive nogle “nogle gange”-øjeblikke, som i kan læse her:

Nogle gange tager jeg mig selv i, at glemme at nyde nuet, hvilket jeg vil til at tænke mere over. / Nogle gange undre eller bekymre jeg mig for meget over ligegyldige ting / Nogle gange ville jeg ønske, at jeg satte mere tid af til, at fuldføre mange af de ideer, jeg går og tænker på.

Har i også nogle “nogle gange”-øjeblikke, som sætter tanker i gang?

// Helena

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday mood