Sunday mood

Monday

monday

Så er en ny uge skudt i gang, og den sidste uge for januar måned, hvor er det egentlig vildt, at der snart allerede er gået 1 måned af 2016. I den forbindelse satte jeg mig ned for at skrive nogle “nogle gange”-øjeblikke, som i kan læse her:

Nogle gange tager jeg mig selv i, at glemme at nyde nuet, hvilket jeg vil til at tænke mere over. / Nogle gange undre eller bekymre jeg mig for meget over ligegyldige ting / Nogle gange ville jeg ønske, at jeg satte mere tid af til, at fuldføre mange af de ideer, jeg går og tænker på.

Har i også nogle “nogle gange”-øjeblikke, som sætter tanker i gang?

// Helena

4 Kommentarer

 • Jeg har tusindvis! Nogle gange tænker jeg på, om jeg overhovedet bruger min tid fornuftigt, og nogle gange overvejer jeg, om jeg overhovedet laver det jeg gerne vil. Det er store tanker, men det er nok meget sundt lige at sætte tankerne i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Troelsen

  Det var virkelig også nogle gode “nogle gange”, de sætter tanker i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig mange og tænker rigtig tit over dem. Jeg tænker tit på om jeg bruger min tid på de rigtige, for bliver tit skuffet over mine veninder! Men tankerne kører så tit :)

  God dag! :)
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Troelsen

  God dag til dig også – og tak for din tanke-update :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday mood