Christmas party look #1

WTW / Bottom section

wtw:bottom section

1)Marc Jacobs – 2)By Malene Birger – 3)By Malene Birger – 4)Ganni

Da jeg så tilbage på mine WTW-indlæg indtil videre, slog det mig, at der kun var kjoler, toppe og lignende på min liste – men ingen underdele. Derfor vil jeg dedikere dette indlæg til netop dette. Læder og blonder er så smukt som underdel, og suitpants går man aldrig galt i byen med (se dette outfit fra en julefrokost jeg var til).

Der er rigtig meget at se til lige nu, inden jeg rigtigt kan holde juleferie. I ugens løb har den stået på 4 afleveringer – og en AP eksamen i morgen. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til at holde fri.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas party look #1