Christmas party look #1

WTW / Bottom section

wtw:bottom section

1)Marc Jacobs – 2)By Malene Birger – 3)By Malene Birger – 4)Ganni

Da jeg så tilbage på mine WTW-indlæg indtil videre, slog det mig, at der kun var kjoler, toppe og lignende på min liste – men ingen underdele. Derfor vil jeg dedikere dette indlæg til netop dette. Læder og blonder er så smukt som underdel, og suitpants går man aldrig galt i byen med (se dette outfit fra en julefrokost jeg var til).

Der er rigtig meget at se til lige nu, inden jeg rigtigt kan holde juleferie. I ugens løb har den stået på 4 afleveringer – og en AP eksamen i morgen. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til at holde fri.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Christmas party look #1