The time

The pretty bag // Sofia Moore

IMG_3823

IMG_3822

Bag: Sofia Moore

Se lige hvad der kom ind af døren i dag. Jeg er så begejstret for denne smukke taske. Den er til finere selskab, men jeg tænkte, at den også kunne være med til at gøre et råt outfit mere feminint (billeder kommer meget snart ud).

Sofia Moore er et svensk mærke, der sælger de fineste gallakjoler og accessories (i kan se meget mere lige HER). Helt perfekt til galla, nytår, bryllup, julefrokoster eller andre festlige begivenheder. Jeg ville helt sikkert lige tage et kig forbi, når jeg i 3.g skal til galla.

Hvad synes i om tasken?

// Helena

Billede - DK (1)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

The time