The last day of 2015

Happy New Year

new year

Jeg ville lige tjekke ind, og ønske jer den dejligste nytårsaften – årets sidste fest og aften. Jeg glæder mig så meget til at se mine efterskoleveninder, det kan ikke andet end at blive en festlig fest.

Jeg sidder nu i toget, og får skrevet lidt nye idéer ned til det kommende år, endnu en ting jeg elsker ved tanken om 2016. Jeg er også stor tilhænger af nytårsforsæt, så det må jeg også lige få set på. Noget der sikker skal på listen er: Lad være med at have dine forventninger for højt og sæt større pris på de små ting i hverdagen.  Hvordan lyder nogle af jeres?

Nyd det hele – og pas på jer selv. Vi ses i det nye år!

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The last day of 2015