The cherry on top

Christmas party look #1

nr. 1 IMG_3797 IMG_3796

Lace: Erbs Denmark – Shirt: Zara – Leather jeans: H&M – Bag: Sofia Moore – Jewelry: Hvisk

Jeg var som sagt til julefrokost i fredags, og der slog det mig, at det måske kunne være til inspiration, at vise lidt forskellige looks til de mange festligheder. Jeg havde 2 forskellige looks i tankerne, men endte med det ovenstående look (det andet look kommer op snarest).

Jeg bliver altså også lige nød til at fortælle jer om min store begejstring for Victorias Secret showet, som i kan se lige HER. Det er så vanvittig cool.

Hvad synes i om outfittet? Og showet!?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The cherry on top