The Opera

Wishlist #4

wishlist

Blue elements tallerken: HER – Mega mussel kopper: HER – Marc Jacobs bag: HER – Markberg bag: HER (fåes også i ruskind) – Markberg læder handsker: HER – Ganni blonder: HER – Hvisk necklace: HER – Hvisk bracelet: HER – Magasin: Elle abonnement

Det slog mig forleden, at jeg ikke havde tjekket helt op på min ønskeliste. Dermed gav det mig også en tanke om, at jeg nok ikke er den eneste, der mangler lidt på listen eller lidt inspiration. Jeg har dermed research’et lidt op på det, og fundet nogle af mine ønsker i år, som (forhåbentligt) også kan inspirere jer.

Udover ønskerne ovenover er lækre cosy sweatre, boots og lignende altid nogle gode ønsker. Har du allerede dine ønsker på plads? eller mangler du også lidt ;)

// Helena

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Opera