Hey Lacoste // Add some sparkle

The scarf // Struggles

nr.1Nr.1,5 nr.2

V-knit: Zara – Pants: Mango – Scarf: Urban Outfitters – Sneaks: Lacoste

Så i indlægget i går? Jeg skrev om mine nye sneaks, som jeg er iført ovenover.

Jeg må ærgerligt indrømme, at efteråret og vinteren bliver svær at komme igennem med gode lyse outfit-billeder, da det næsten allerede er mørkt, når jeg kommer hjem. Struggles som altid kommer på denne tid. Ovenstående billeder er taget lige inden det blev for mørkt.  EN helt anden ting, så vil jeg blot kraftigt anbefale, at købe sig et lækkert tørklæde. Det gør virkelig underværker til en kold dag eller i stedet for en jakke (som ovenover).

I dag har vi endnu en gennemspilning af vores forestilling, inden vi i weekenden har forestillinger.  God onsdag.

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Lacoste // Add some sparkle