L a c e // Winter

Shiny shoes & lace

forside

IMG_2634 nr.1nr.2

V-strik: Envii – Blonde bodystocking: Erbs Denmark – Crossbody bag: Markberg – Ur: Marc Jacobs – Tørklæde: Urban Outfitters – Hat: Forever 21 – Pants: Mango

Så blev det fredag. Jeg lovede i går, at et blonde-outfit ville komme op i dag, så her er outfittet. Jeg sneak peekede også dette outfit lige HER. Billederne er taget af min dejlige veninde Amanda fra min efterskole for et par uger siden efter vores 2. reunion med efterskolen.

I dag står den på gym fest, og ellers står den i julens tegn i denne weekend.  OG god black friday – jeg håber i får en skøn shoppedag. Hvad synes i om outfittet? Og hvad har i af planer for weekenden?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L a c e // Winter